Renovació extraordinària Consell Escolar de Centre 2020

Benvolgudes famílies,

Com sabeu, el Consell Escolar és el màxim òrgan de decisió del Centre. Aquest està format per la direcció del Centre i per representants dels diferents sectors de la comunitat educativa (Ajuntament, professorat, AMPA, pares i mares, alumnat i PAS).

Enguany s’havien de celebrar les eleccions per a la renovació parcial dels consells escolars, que s’organitzen el mes de novembre dels anys parells en els centres educatius.

El Departament d’Educació, atesa la situació de la pandèmia a Catalunya, ha pres la resolució d‘ajornar per un any la convocatòria d’aquestes eleccions, a fi de minimitzar el risc de contagi entre la població i preservar l’escola com un entorn segur.

Així, els i les representants dels diferents sectors que havien de ser objecte de renovació, se’ls prorrogarà el mandat fins a la celebració de les eleccions.

No obstant, en el nostre cas particular, dels/de les representants del sector pares i mares, en aquests moments, només en tenim 2 dels 4 possibles (dues representants han deixat de ser-ho perquè els/les seus/ves fills/es el mes de juny han acabat els seus estudis a l’institut i no tenim cap altre/a candidat/a en la llista d’espera de les darreres eleccions).

Donada aquesta situació, el Consell Escolar del Centre ha decidit obrir un termini de 15 dies (del 16 al 30 de novembre, ambdós inclosos) per tal que qualsevol pare o mare, que vulgui ser representant del sector pares i mares, pugui presentar la seva candidatura. Per tal de presentar-la, s’ha d’emplenar el model adjunt i enviar-la de manera telemàtica (correu electrònic a l’adreça a8021788@xtec.cat) o presentar-la de manera presencial en la secretaria del centre.

Un cop finalitzat aquest termini de presentació de candidatures, es farà un sorteig entre les candidatures presentades per tal de triar 2 representants.

Aquests representants ho seran fins que es celebrin les properes eleccions de renovació dels consells escolars (previsiblement el mes de novembre del proper curs).

Des de la direcció del centre us animem a presentar la vostra candidatura donada la importància de què tots els sector de la comunitat educativa estiguin representats en el Consell Escolar del Centre.

Cordialment,

J. Diego López

Director de l’Institut Montserrat Miró i Vilà

Bookmark the permalink.

Comments are closed.