Acte de cloenda 4t d’ESO i 2n de Batxillerat 2017-2018

 

 

 

 

 


MÉS INFORMACIÓ

El dia 29 de juny els/les vostres/as fills/es tanquen una etapa, bé sigui l’ESO o el batxillerat.

És un dia molt especial per a tota la nostra comunitat educativa i tothom fa un gran esforç perquè així sigui.

La celebració començarà amb una cerimònia al Teatre Municipal Montcada Aqua.

Per motius d’aforament  totes les famílies de l’alumnat de  4t d’ESO disposaran de 4 entrades numerades en primera ronda i les famílies de l’alumnat de 2n de batxillerat en disposaran de 6  (l’alumnat que es gradua no necessita entrada, ja que puja a l’escenari).

Un cop acabin aquests dos actes, és a dir al voltant de les 21.30h,  l’AMPA ofereix, com cada any, un refrigeri al pati del institut. Tot l’alumnat graduat tindrà l’entrada gratuïta, gentilesa  de l’AMPA, i a més les famílies sòcies de l’AMPA disposaran de 3 entrades addicionals. Si qualsevol família volgués més entrades pot comprar-les al local de l’AMPA, els dimecres al mati de 10.00h. a 12.00h. o els dijous a la tarda de 16.00h. a 18.00h. El preu d’aquestes entrades  és de 4€.

En acabar la trobada al pati de l’Institut, i també igual que en anys anteriors, l’AMPA organitza la festa final a la discoteca Kactus. La discoteca obrirà exclusivament per aquesta festa de 12 de la nit a 5 de la matinada (pot anar l’alumnat de 4t ESO, 1r i 2n de batxillerat). Es podran comprar les entrades amb consumició no alcohòlica (7€) al mateix temps que es recullen les entrades del Teatre.

El lliurament en primera ronda de les entrades al Teatre tindrà lloc:

  1. Alumnat de 2n de batxillerat (6 entrades per família): dijous 31 de maig i divendres 1 de juny,  a partir de les 14.30h
  2. Alumant de 4t d’ESO (4 entrades per família): dilluns 4 i  dimarts 5 de juny, a partir de les 14.30h.

Per a  recollir les entrades ha de venir l’alumne/a interessat/da. Farem una segona ronda per distribuir les entrades que hagin pogut sobrar dimecres 5 de juny a partir de les 14:30h.

En cap cas es donaran entrades fora dels dies i horaris estipulats ni a terceres persones.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.