En record del nostre company Félix Herrera

crespon-negro-273x300

Fèlix, has estat molts anys el conserge del nostre institut. Des de la porta que vigilaves, amb el teu bon natural, ens vas oferir la teva mà amiga i vas demanar la nostra. Ens hem escoltat moltes vegades i potser no ens adonàvem i no t’hem agraït prou que eres tu qui demanaves però érem nosaltres qui rebíem algun suport. Des de la porta vas deixar entrar persones però també vas permetre sortir una expressió artística que maldava per arribar tothom: desenes de composicions musicals que venien d’estats d’ànim en lluita; pensaments que replantejaven el sentit de les coses; i darrerament, la passió per la pintura que van viure els més propers a tu.

Tant de bo, ara que has passat a l’altre costat de la porta, trobis la pau perfecta.

Els teus companys i amics de l’institut

Bookmark the permalink.

Comments are closed.