Cerimònia de graduació

4t d’ESO  2011-15 i 2n de batxillerat  2013-15

Divendres 26 de juny ens vàrem trobar  famílies, amics, professors, personal d’administració i naturalment els nostres protagonistes: els alumnes. Aquesta celebració és una de les més estimades del curs i els noi i noies brillen com estels  en una jornada tan especial……………..

Tots sabem que per als més perfeccionistes les coses mai no surten prou bé, però pel que es va percebre des de la platea el primer que cal és felicitar i agrair  a TOTS els alumnes: els qui van ser estrelles a la gala i els qui han col·laborat de maneres més discretes; fent els birrets, posant la música al pica-pica, recollint materials per a les presentacions audiovisuals, editant els materials, etc.

Aquest any hem pogut gaudir d’una instal·lació excepcional i l’esforç ha pagat la pena ja que no hem hagut de fer restriccions a l’hora de repartir entrades. Hem comptat amb el recolzament de l’Hèctor i el personal del Teatre que en tot moment ens ha aportat solucions als problemes que els hi plantejàvem. Gràcies Hèctor !

Farem esment i donarem les gràcies als dos antics alumnes que varen poder fer un forat a la seva atapeïda agenda per poder regalar-nos unes paraules.

La Laura Campos de la promoció 1991-95 va ser per a mi una alumna molt estimada amb moltes iniciatives (perdó per fer l’ullet)  i que sempre col·laborava i s’implicava en les activitats proposades pel Centre . A la cerimònia de 4t, ens va parlar dels seus records de l’institut i ens va encoratjar a lluitar  plegats per aconseguir el nou Centre.  Gràcies Laura !

En Jordi Amenós, de la promoció 1993- 97?, és un Montcadenc notable per les seves aportacions a la narrativa terapèutica i la PNL i malgrat que com ens va confessar, no va concloure el COU, el recordo com un alumne meravellós. En el seu `parlament, en Jordi, ens va fer un recorregut pels enriquidors aspectes no acadèmics  que han marcat la seva vida. Ell va recordar anècdotes, professors, i aules, tots ells compartits amb els  nois i noies que es graduaven. Com que ens va demanar fer seva aquesta cerimònia, ja que ell no en va tenir, jo proposo crear la figura de “batxillerat honoris causa” i a partir d’ara en Jordi podrà dir que és de la promoció 2011-2015. Moltes gràcies Jordi!

 Per acabar d’arrodonir una jornada tan bonica els pares i mares ens havien preparat un Pica-pica al pati de l’institut. Al·lucinant !! ens vàrem aplegar al voltant de 700 persones i hi havia menjar per a tothom. Gràcies a tots els pares i mares que han aconseguit esgarrapar temps per a dedicar-lo a regalar-nos aquest espai de trobada tan agradable!

I que podem dir del servei?. Havíeu vist mai una brigada com la nostra? Els alumnes de 1r de batxillerat van lluir les seves millors gales  per fer de cambrers per a les famílies i amics dels seus companys.  Moltes gràcies cambrers per l’esforç i els somriures.

No sé si està bé que ho digui, i per això ho he deixat per al final, però també hem comptat amb la inestimable col·laboració de tot el personal del Centre.  Especial esment per als qui amb molt d’afecte han preparat parlaments, una cançó, han estat tutors dels nois i noies, han fet de fotògrafs o ens han acompanyat.  Moltes gràcies família del Miró.

Gloria Revuelto                                                                                                         (Coordinadora d’activitats)

 Veure les fotografies de l’acte

Bookmark the permalink.

Comments are closed.