Lloguer de taquilles Curs 2021-2022

Encara hi sou a temps!

El cost de les taquilles anual és de 30€, sense fiança.

Teniu 5€ de descompte si sou socis de l’AMPA. Per obtenir aquest descompte necessiteu un codi que us donara l’AMPA. Contacteu amb ells al correu electrònic ampam.miro@gmail.com

Web taquirent (accediu aquí)

Més informació:

Llibres de text, lectures i llicències digitals CURS 2021-2022

OPCCIÓ D’ADQUISICIÓ PARTICULAR:

LLISTAT DELS LLIBRES DE TEXT, LECTURES I LLICÈNCIES DIGITALS CURS 2021-2022.

OPCCIÓ IDDINK:

LLISTAT CURS 2021-2022 IDDINK

Per facilitar l’adquisició de llibres de text i llicències digitals, l’AMPA de l’Institut Montserrat Miró i Vilà  té establert un conveni de col·laboració amb Iddink.

Què ens ofereix Iddink?

L’opció de comprar llibres nous, llibres reutilitzables (ecoBooks) i llicències digitals.
Amb l’opció ecoBooks, estalvi econòmic (fins a un 50% en la compra de llibres de text) i estalvi ecològic (els ecoBooks es retornen a final de curs).
Comoditat, al poder fer la comanda per internet a través d’iddink i rebre-la a casa.

Com podeu adquirir els llibres i les llicències a Iddink?

Podreu comprar els llibres i llicències a Iddink a partir del dilluns 5 de juliol de 2021 directament a la primera plana de la web www.iddink.cat on posa “Fes la comanda” .

Us demanarà el codi de centre:

CODI DE CENTRE ( 203JL2)

Atenció: Les families/alumnat que estan registrats a iddink rebran un mail automàtic quan la llista ja estigui disponible a la web. Les famílies noves que voleu adquirir els llibres amb Iddink, us heu de donar d’alta directament des del seu web https://www.iddink.cat/bestellen/ i seguir les instruccions.

A continuació, teniu un vídeo explicatiu de com adquirir els llibres i llicències. Tingueu en compte que heu de fer aquest procés per cada fill/filla per separat i des d’un ordinador:

Com fer una comanda? from Iddink Spain, S.L.U. on Vimeo.

Teniu més vídeos explicatius del procés de compra, retorn de llibres i iddink digital a l’apartat d’iddink de la nostra pàgina web

* Us informem que les dades bàsiques del vostre fill/filla s’envien (encriptades) a l’entorn web d’Iddink. Iddink ha signat un contracte amb l’AMPA de l’Ins Montserrat Miró i Vilà pel qual no faran servir les dades per res més que no sigui donar el servei d’aprovisionament de recursos educatius i d’accés a les llicències digitals a través de Iddink digital.

ARGÓ Estudiants Programa d’assessorament i suport a estudiants de secundària

Estades d’estiu Argó – Informació

El Programa Argó ofereix les Estades d’Estiu per a estudiants de batxillerat. Aquestes estades permeten a l’alumnat apropar-se a l’àmbit universitari i al camp de recerca que desitgin conèixer, comptant amb l’assessorament del professorat universitari. D’aquesta manera l’alumnat comptarà amb una orientació contrastada per prendre decisions sobre el seu futur acadèmic i professional ja que les estades li permetran:

  • Prendre contacte amb el món universitari i professional i amb el seu sistema de relacions socials i laborals.
  • Adaptar-se a les normes de funcionament i a les situacions del centre de treball i al funcionament dels centres i departaments universitaris.
  • Informar-se per enfocar el propi projecte acadèmic i professional.
  • Iniciar-se en la recerca amb el suport del professorat de la UAB i personal investigador de l’esfera UAB.

Més informació

Activitats d’estiu de l’ICE de la UAB.

Dins de l’oferta programada d’activitats d’estiu de l’ICE de la UAB hi ha la proposta de cursos i tallers per a alumnat de secundària (3r i 4t d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius).

L’objectiu és oferir un espai d’iniciació i de coneixement a través d’activitats científiques, tecnològiques i socials amb una dimensió pràctica rellevant i amb connexió amb la recerca i el coneixement generat a la pròpia universitat.

Podeu trobar el llistat de cursos, i accedir als programes i al formulari d’inscripció, en aquesta pàgina 

https://www.uab.cat/web/formacio/activitats-d-estiu/cursos-alumnat-secundaria-2021-1345780688069.html  

Biblioteca Elvira Montes: nou horari curs 2021-2022!

Enllaços biblioteca:

Amb el servei de préstec digital eBiblio Catalunya pots aconseguir llibres i revistes que podràs llegir des de la teva tauleta, l’ordinador, el mòbil o el lector de llibres electrònics.

eBiblio

Si prefereixes passar les hores mirant una bona pel·lícula, també a la plataforma eBiblio tindràs accés a més de tres mil pel·lícules, documentals i curtmetratges per veure en streaming des del web o des de l’app eBiblio.

eFilm